Corona beleid omtrent Indoor Wierden

Algemene regels

 

 Corona protocol

  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

 

Heeft u klachten zoals verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts? Meld je af en blijf thuis!

 

BEZOEKERS ZIJN HELAAS NIET WELKOM!

 

Bij aankomst op de accommodatie dient u de looplijnen te volgen. Op verschillende plekken in de accommodatie zijn desinfectiezuilen te vinden, wij adviseren u deze te gebruiken.

 

Let op: Neem zo min mogelijk personen mee, maximaal 1 groom/familielid mee te nemen per ruiter/amazone. 

 

Bij het binnen treden van de accommodatie gaat u akkoord met de volgende geldende regels:

      ·       U houdt zich aan het corona protocol.

·       Indien het corona protocol niet in acht genomen wordt, zijn we als organisatie genoodzaakt om u te verzoeken het evenement te verlaten.

·       De organisatie is niet aansprakelijk voor invloeden van derden met betrekking tot corona. Toegang tot de accommodatie is op eigen risico.

·       De organisatie is niet aansprakelijk indien personen niet de waarheid spreken over het gezinsverband/woongemeenschap            (=huishouden). 

   

Aankomst op het terrein - deelnemers

Bij aankomst zal er een gezondheidscheck worden uitgevoerd. Verder wordt u verzocht om het gezondheidscheck formulier in te vullen, deze krijgt u bij aankomst op het terrein. Dit formulier dient u in te vullen en in te leveren bij de desbetreffende persoon van wie u het formulier heeft gekregen. Na het inleveren van het formulier, kunnen wij u verwelkomen op onze accommodatie.  

 

Op het evenemententerrein gelden verplichte looproutes. Dit zijn éénrichtingsroutes, loop hier dus niet tegen in! U wordt bewust gemaakt van de routes door tape of richtingsborden. Op diverse plekken in de accommodatie staan desinfectiezuilen om uw handen te desinfecteren. 

 

Verder adviseren wij u om, zoals eerder genoemd, met zo weinig mogelijk personen te komen en om het terrein te verlaten indien u uw klasse/klassen heeft gereden. 

 

Bij het losspringen (in de losrijhal) zijn 4 personen aan de grond toegestaan voor het verhogen/verlagen van de hindernissen. Houdt rekening met elkaar en spring samen los zodat er minder personen benodigd bij de hindernissen. 

 

Houdt in uw achterhoofd, dat wij geen evenement kunnen organiseren als ruiters/grooms/etc. zich niet aan de geldende corona regels houden.

 

U kunt het terrein betreden via de onderstaande weergegeven aanrijroute. 

 Livestream

Wilt u toch graag op de hoogte blijven van de wedstrijd en heeft u niet de mogelijkheid om de accommodatie te betreden? Volg dan onze livestream, deze wordt uitgezonden via ClipMyHorse. De livestream is beschikbaar vanaf woensdag 28 oktober 2020.  


Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)