Lisanne Smit en Judith Vetker vlammen in L-finales

De eerste finales van Indoor Wierden 2018 zijn verreden en gewonnen door Lisanne Smit en Judith Vetker. Ze wonnen vandaag de L-finales. Lisanne Smit won de hoofdrubriek op 1.10m niveau voor amateurruiters nadat ze zich zaterdag plaatste met een overwinning. Ook nu was haar Hawaii (v. Indoctro) weer scherp en snel in de barrage met acht deelnemers om de Boessenkool Prijs. Marjolein Heuvelmans op Darina S (v. Connor) werd tweede, voor Chanel van der Wal op Fiesta (v. Indoctro).

In de klasse L voor de 'professionals' was het 'thuisamazone' Judith Vetker die de winnende rit neerzette. Ze won met Iniesta (v. Spartacus) de Heutink Primaur Onderwijs Prijs met een kleine twee seconden voorsprong op Stijn Roelink op High Quality (v. Quality Time). Emillia Kerimaa werd derde op Hymne (v. Andiamo). Ook hier waren er acht in de barrage.

 

Foto's Digna Meulman-Rensink

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)