Nieuw: Kinderopvang tijdens Indoor Wierden

Papa en mama de handen vrij om van de paardensport te genieten, de kids lekker aan het spelen in 'Kinderopvang Alle Tijd'. Indoor Wierden heeft voor het eerst een kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

 

In een verwarmde partytent van 6x3 meter hebben wij volop vermaak voor de kids. TV, films, boeken en gezelschapsspellen. Je kan er ook zitten knutselen, tekenen, verven, lezen of met ander speelgoedspelen.

 

Ook zijn er hobbelpaarden, auto's, barbies, een keukentje en winkeltje om mee te spelen. 

 

Er is een commode om te verschonen aanwezig, er zijn veiligheidskinderstoelen waarin de kleintjes kunnen eten en voor de allerjongsten zijn er zelfs een campingbedje aanwezig om in te slapen en een box om in te spelen.

 

De vergoeding is 10 euro per kind per uur. 

Voor meer info kan u contact opnemen met Henriek Wagt:

06-51517546

kinderopvangalletijd@gmail.com

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)