** Geannuleerd ** Inschrijving Menavond Indoor Wierden geopend

Koos de Ronde won in 2017 de Menavond van Indoor Wierden. Foto Digna Meulman-Rensink
Koos de Ronde won in 2017 de Menavond van Indoor Wierden. Foto Digna Meulman-Rensink

Op zaterdagavond 3 november vindt de populaire menavond plaats tijdens het nationale en internationale springconcours Indoor Wierden. De inschrijving voor de rubriek tweespan paarden is inmiddels geopend.

Het programma loopt van ca. 19.00 tot 22.00 uur. Er zijn zowel binnen als buiten ruime losrijmogelijkheden en er is stalling aanwezig, waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd.

 

De organisatie is in handen van internationaal vierspanrijder Herman ter Harmsel, het parcours wordt ontworpen door internationaal parcoursbouwer Arjan Kleinjan.

 

De wedstrijd bestaat uit twee omlopen over hetzelfde parcours voor alle deelnemers. De startvolgorde van de tweede omloop is de omgekeerde volgorde van de uitslag van de eerste omloop. De beste rijder start dus als laatste. De resultaten van beide manches worden bij elkaar geteld om de uitslag te bepalen.

 

Er wordt gereden volgens het FEI Wereldbekerreglement.

 Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)