Joey Lansink wint 1.25m Mercedes Baan Prijs

Joey Lansink en Eurocool's Elstar (v. Diamant de Semilly). Foto FotoTrailer
Joey Lansink en Eurocool's Elstar (v. Diamant de Semilly). Foto FotoTrailer

In de Mercedes Baan Prijs op 1.25m niveau is Joey Lansink de beste gebleken op Eurocool's Elstar (v. Diamant de Semilly).  In een barrage met 19 deelnemers finishte hij in 36 seconden, 1,4 seconde sneller dan het Ierse toptalent Jonathan Gordon op Lanxima (v. Falkenhof's Lancer).

 

Josephine Decker won de derde prijs op Atlanta HH (v. Contendro I). Julian de Boer finishte als vierde op Guinniss (v. Lucky Boy), voor Marieke Houtman op Caboauw du Vliest. Joey Lansink trakteerde zich ook nog op een zesde prijs met Farmer's Apple (v. Winningmood van de Arenberg).

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)