Dennis van den Brink blijft Remco Been voor in 1.35m

Dennis van den Brink op Frasier (v. Carambole). Foto FotoTrailer
Dennis van den Brink op Frasier (v. Carambole). Foto FotoTrailer

Remco Been was de huizenhoge favoriet om het 1.35m direct op tijd om de Orange Clover - Algerak Prijs te winnen na twee eerdere zeges op Dymendy (v. Quasimodo van de Molendreef), maar het werd Dennis van den Brink.

 

Dennis won de rubriek en daarmee 425 euro met Frasier (Carambole x Padinus), die als jong paard nog verkocht werd via de Sale of the Rising Stars van vader Teus van den Brink. Indoor Wierden is zeer succesvol voor de stal, want gisteren won Mark van den Top het Puissance springen met Diabolo en werd een oude bekende derde in het Puissance.

 

Remco Been pakte een knappe tweede prijs mee op de zeer competitieve merrie Dymendy. Mel Thijssen werd derde op Dosja (v. Nintender), voor deelnemers uit Japan en Polen.

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)