Remco Been gaat gelijk op met Albert Zoer: 3 zeges tot nu toe

Remco Been en Dymendy (Quasimodo van de Molendreef). Foto FotoTrailer
Remco Been en Dymendy (Quasimodo van de Molendreef). Foto FotoTrailer

Nadat Albert Zoer vanochtend zijn derde zege boekte, ging Remco Been direct daarna voor zijn derde winst in de Kuipers Logistics - BWG Stables Prijs op 1.35m niveau. Hij won de rubriek met Dymendy (v. Quasimodo), gisteren ook al het beste paard in het 1.35m.

 

Marriët Hoekstra werd tweede op Empire N (v. Namelus R), voor Pim Mulder op Ecanto J (v. Canturano). Rink-Jan Dijkstra pakte de vierde prijs op Ferna. Bart Bles werd vijfde met Domino van Lange Weeren (v. Chin Chin).

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)