Mark van den Top wint Puissance over 2.10m hoge muur

Mark van den Top en Diabolo sprongen als enige foutloos over de 2.10m hoge muur. Foto FotoTrailer
Mark van den Top en Diabolo sprongen als enige foutloos over de 2.10m hoge muur. Foto FotoTrailer

De vrijdagavond werd afgesloten met de spectaculaire Klein Kromhof Houtvezels Puissance, waarbij de muur in de laatste ronde op maar liefst 2.10m stond. Quote Zavaan van Charlotte Philippe kwam niet goed uit en stopte, waarna de Belgische amazone zich terugtrok.

 

Mark van den Top op Diabolo, Puissance-winnaar op CSI Ommen, vocht zich er foutloos overheen en daarmee zou hij 1.000 euro winnen. Hendrik-Jan Schuttert en Bangelo sprongen namelijk een blok uit de muur en werden tweede.

 

De Puissance-zege is opnieuw een groot succes op Indoor Wierden voor Stal van den Brink waar Diabolo van is, net als dat Teus van den Brink mede-eigenaar is van Formidable die met Willem Greve de 1.40m Medium Tour finale vanavond won. Quote Zavaan is ook een bekende, want deze is ook nog in eigendom geweest van Teus en gereden door Dennis van den Brink. Hij sprong zijn eerste 1.60m parcoursen in de Emiraten, waarna hij met Denis Lynch op het hoogste niveau uitkwam en nu voor België uitkomt..

 

Indoor Wierden 2017 sluit zaterdag af met de Z-finale en vier internationale rubrieken, waaronder de CSI1* Grote Prijs om 17.00 uur en de CSI2* Grote Prijs die om 20.00 uur begint. De toegang is gratis. Alleen voor het parkeren wordt 3 euro gevraagd.

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)