Albert Zoer scoort met drie verschillende paarden

Albert Zoer en Freedom (v. Larino). Foto FotoTrailer
Albert Zoer en Freedom (v. Larino). Foto FotoTrailer

Albert Zoer rijdt de ene 'masterclass' na de andere. Vandaag won hij de H&H Stables - Willem Greve Prijs, zijn derde zege deze week en dat met drie verschillende paarden. In dit 1.30m had hij Freedom (v. Larino) gezadeld. Lennard de Boer werd tweede met Falanita (v. Corland). 

 

Marriët Hoekstra, gisteravond nog tweede in de 1.45m rankingproef, pakte nu een derde prijs met Luimstra's Excel (v. Mr.Blue). Savannah Brandes werd vierde met Nosebreaker (v. Carthino Z), voor Amber Meijer op Feline HBC (v. Cantos).

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)