Remco Been wint internationaal 1.20m met Gouverneur

Remco Been en Gouverneur (v. Eldorado van de Zeshoek). Foto FotoTrailer
Remco Been en Gouverneur (v. Eldorado van de Zeshoek). Foto FotoTrailer

Remco Been is winnaar van de Sloof Pannendekkers Prijs, de eerste rubriek op donderdagochtend op 1.20m niveau voor CSI1* combinaties. Hij won de proef met Gouverneur (v. Eldorado van de Zeshoek) van werkgever Hank Melse. Sowieso is de invloed van Eldorado van de Zeshoek opvallend, want eerdere dagen waren zijn nakomelingen ook al hoog geplaatst in de landelijke rubrieken.

 

Datzelfde geldt voor Indoctro, die in dit 1.20m een derde en vierde plek innam via zijn nakomelingen Emontro (mv. Montender) onder Matthijs Klopper en Dudok (mv. Nimmerdor) onder Ilse Tolboom. De tweede prijs ging naar Koen Westendorp met Comme Prevu (v. Comme il Faut).

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)