Iris Hakvoort trakteert Maartje Lanooy ook op M-finale

BML Florida Balia NL (Bustique x Lux x Celano) heeft onder Iris Hakvoort na het winnen van een kwalificatie ook de M-finale gewonnen. Een schitterend succes voor fokster en eigenaresse Maartje Lanooy, die al jarenlang het internationaal wedstrijdsecretariaat in Wierden verzorgt.

 

BML Florida Balia kwam recent al in het nieuws als moeder van een Fibonacci-merrie die 80,5 punten scoorde tijdens de IBOP. Kortom, haar springkwaliteiten weet ze ook nog eens door te geven.

 

In de M-finale om de Akor Bouw Prijs kwamen zeven van de dertig finalisten terug voor de barrage. Hakvoort finishte in 36.80 seconden. In 38.72 volgde Kristy Rorije als tweede met Cinco W (v. Verdi). Emilia Kerimaa werd derde op Gold Finger HS (v. Carrera VDL). Coen van Haarst op Geldorado (v. Eldorado van de Zeshoek) en Vincent Geerink op Fifty-Fifty (v. Zirocco Blue VDL) werden vierde en vijfde.

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)