Hoorn (2x), Campana en Ten Cate winnaars klasse Z

Angelique Hoorn heeft met Guapa (Cantos) beide Z-rubrieken van haar groep gewonnen. De twee andere Z-proeven kwamen woensdag 1 november op naam van Vasco Campana en Eric ten Cate. De finale wordt zaterdagmiddag verreden.

 

Eric ten Cate was de eerste Z-winnaar op woensdagochtend met Lacoste (v. Lord Pezi). Lysanne Kruizinga werd in deze Aan de Stegge Bouwbedrijf Goor Prijs op Elite (v. Numero Uno) tweede. Gert-Jan Bruggink deed wel heel stoer met een derde, vierde en vijfde prijs op Chabala (v. Chacco Blue), Miss Felicia (v. Marome NW) en Conbalou (v. Conthargos).

 

In het Z-progressief  om de Twente Stables Prijs won Vasco Campana op de schimmel Fortuin (v. Zürich). Vincent Geerink werd tweede op Glorieus GR (v. Lucky Boy) en Minka Haverkamp won de derde prijs met Germeta W (v. Mr.Blue).

 

In de tweede Z-groep stond Angelique Hoorn tweemaal bovenaan met Guapa (v. Cantos). In het klassiek om de Schröder Vastgoed Prijs werd Pim Mulder tweede met BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) en was Hendrik-Jan Schuttert derde op Esperanza (v. Cardento).

 

In het progressief om de Van de Kolk Infra Prijs bleef Angelique Hoorn voor op Wendy Ligtenberg op Radorette VDD (v. Corland). Pim Mulder werd nu derde met Evyra (v. Casiro) en vijfde met BCO Milton Z.

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)