Van Haarst, Hakvoort, Beuving en Pomp toppers in M

Coen van Haarst op Geldorado. Foto's FotoTrailer
Coen van Haarst op Geldorado. Foto's FotoTrailer

Ook de M-finalisten zijn bekend. Mooie sport vandaag in de vier M-rubrieken op Indoor Wierden. Coen van Haarst, Iris Hakvoort, Renate Beuving en Wim Pomp wonnen de rubrieken.

 

Van de 1e groep won Coen van Haarst de Rutjes Stallen - Bas van der Aa prijs op Geldorado (v. Eldorado van de Zeshoek). Anne Lyn Hovenga pakte de tweede prijs op Wenda A.K. (v. Cantos). Matty Holohan werd derde met FLoris (v. Vampire).

 

Maartje Lanooy, die het internationaal wedstrijdsecretariaat op Indoor Wierden regelt, zag haar BML Florida Bahlia (v. Bustique) de tweede proef winnen met Iris Hakvoort. In deze Peters Prijs werd Djura Eringa tweede met Gaitse (v. Parcival), voor Nynke de Vries op Geert (v. Cantos).

 

Van de 2e M groep was Renate Beuving in topvorm met Giant (v. Indoctro). Zij won de ELC (Viscaal) Prijs, waarin Bert-Jan Zuidema tweede werd op Hymabalia (v. Indoctro). Anne-Lotte Tijhuis pakte de derde prijs op Geke (v. Tolan R).

 

Wim Pomp mag zich de beste M-ruiter van de dag noemen, want in de Paardenkliniek De Watermolen Prijs werd hij eerste met Ga la Vie (v. Vaillant) en tweede met Gigolo SIH (v. Mr.Blue). Judith Vetker, gisteren al succesvol in de klasse L, werd derde met Growing Grey WV (v. Clinton).

 

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)