L-finales voor Chanel van der Wal en Nadieh Plegt

De L-finalisten hebben de dinsdag van Indoor Wierden afgesloten met super spannende finales. Chanel van der Wal mag zich winnares noemen van de L-finale voor niet-professionals, terwijl Nadieh Plegt haar concurrenten in de andere L-finale voorbleef. 

 

In de eerste finale om de Stal Wiefferink Prijs bleven negen van de 24 finalisten foutloos en daarvan finishte Chanel van der Wal met Fiesta (v. Indoctro) in de winnende tijd van 36.19 seconden. Met 36.96 zat Elke Timmerman er dicht bij op Hindira (v. Eldorado van der Zeshoek). Knap derde werd Eva Geers met Hennessy, ook al een nakomeling van Eldorado van de Zeshoek.

 

In de L-finale voor profi's om de Heutink Primair Onderwijs Prijs kwamen 14 van de 27 deelnemers terug voor de barrrage. Daarin was Nadieh Plegt bloedstollend snel op Hannajottie VDM (v. Zirocco Blue) in 34.99 seconden. Danny Schaper, ook een snelle ruiter, werd op Bad Boy (v. Zilverstar T) tweede in 35.60, voor Vincent Geerink met Harleyville (v. Harley VDL).

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)