Ten Cate, Geerink, Campana en Makkinga winnen klasse L

Indoor Wierden stond vandaag in het teken van de klasse L springen. Er werden vier rubrieken verreden, waarna de finalisten bekend werden gemaakt. Eric ten Cate, Vincent Geerink, Vasco Campana en Anne-Liza Makkinga kwamen als winnaars naar voren.

 

Eric ten Cate ging voortvarend van start in de Coulisse BV Prijs, een klassiek met barrage die hij won met Gebalia (v. Numero Uno). Judith Vetker werd tweede op Havanna WV (v. Eldorado van de Zeshoek), voor Matty Holohan op Eldoranda (v. Eldorado van de Zeshoek).

 

In de Bolk Transport - CTT Prijs, het progressief, wist Judith Vetker op Havanna WV te winnen. Vincent Geerink meldde zich als nummer twee met een nakomeling van Montender. Derde werd Danny Schaper op Lady Anais van Dorperheide (v. Zilverstar T).

 

In de andere L-groep won Vasco Campana het klassiek met barrage om de Good Food Concept Prijs. Hij reed Happhira H (v. Corland) 0,4 seconden eerder door de finish dan Wesley Mulder met Mylady Carthago WM (v. Mylord Carthago).

 

Anne-Liza Makkinga was met Caught Red-handed (v. Conthargos) in vorm. Direct na haar derde prijs in het klassiek won ze het progressief om de Weghorst Makelaardij Prijs. Nadieh Plegt finishte met Hannajottie VDM (v. Zirocco Blue) als tweede, voor Vasco Campana op Happhira H.

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)