Tessa Tigcheler en Lisanne Smit winnen klasse L

Indoor Wierden 2017 is vandaag begonnen met de klasse L voor niet-professionals en heeft twee geweldige winnaressen opgeleverd: Tessa Tigcheler en Lisanne Smit. Tessa won het eerste parcours met Miss Dior (v. Carolus II) en Lisanne was de snelste in het progressief springen met Hawaii (v. Indoctro). De beste 24 deelnemers mogen terugkomen voor de L-finale van groep 1 op 31 oktober.

In het L klassiek met barrage om de Bouwbedrijf Hofman Prijs waren de tweede en derde prijs voor Alies Kruidhof op Happines (v. Phin Phin) en Alicia Prins met Elise S (v. Harley VDL).

 

In het L progressief direct op tijd om de Peter Geerink Sporthorses Prijs werd Evelien Walkot tweede op Hapy (v. Eldorado van de Zeshoek). Derde werd Danielle Grootte Bromhaar met Hollywood GB (v. Carambole).

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)