Deelnemers internationaal springen online

Bas van der Aa was vorig jaar één van de meest constant presterende ruiters.
Bas van der Aa was vorig jaar één van de meest constant presterende ruiters.

De deelnemende ruiters en de namen van hun paarden zijn bekend. Voor de internationale wedstrijden van 1 tot en met 4 november op Indoor Wierden worden 220 paarden verwacht uit ruim twaalf verschillende landen.

 

Er nemen talrijke ruiters uit Overijssel deel aan ons evenement, waaronder Robert Vos, Remco Been, Bart Haselbekke en Kirsten Rikkert uit Wierden. Ook van de partij zijn bijvoorbeeld Willem Greve, Bas van der Aa, Sjaak Sleiderink, Hendrik-Jan Schuttert, Wesley Mulder en Pim Mulder.

 

Klik hier voor de CSI2* deelnemerslijst.

Klik hier voor de CSI1* deelnemerslijst.

 

Let op: de startlijsten worden gepubliceerd op het moment dat de ruiters hun paarden hebben ingeschreven voor de diverse rubrieken. Dat betekent dat de startlijsten meestal pas een avond van tevoren online komen. Omdat de deelnemers zich iedere dag opnieuw inschrijven voor de rubrieken van de volgende dag is het niet mogelijk om de startlijsten eerder te publiceren.

 

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)