CSI1* Grote Prijs voor Sjaak Sleiderink

Sjaak Sleiderink op Esmee. Foto FotoTrailer
Sjaak Sleiderink op Esmee. Foto FotoTrailer

Sjaak Sleiderink, die eerder al een proef met de hengst Dexter R won, was niet te kloppen in de CSI1* Grand Prix om de HB Koeltechniek Prijs. In deze proef kwamen veertien ruiters terug voor de barrage. Sleiderink won met Esmee (Berlin x Gran Corrado) van zijn werkgever, de BWG Stables.

 

Jelmer Hoekstra werd tweede op Tittut (v. Tornesch), voor de Italiaan Vasco Campana op Charlene (v. Carthino). Lennard de Boer op Ewinita (v. Ustinov) en Bas van der Aa op Davinci (v. Arpeggio)  haalden de vierden en vijfde prijs binnen.

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)