Vrijdag: Zusjes Britt en Jessie Wiefferink één en twee in 1.20m

Britt Wiefferink en Apourti, met op de achtergrond vader Eric Wiefferink uit Wierden.
Britt Wiefferink en Apourti, met op de achtergrond vader Eric Wiefferink uit Wierden.

Een fantastisch begin van de dag voor handelaar Eric Wiefferink op Indoor Wierden. Hij zag zijn dochters eerste en tweede worden in de H&H Stables / Willem Greve Sportpaarden Prijs op 1.20m niveau. Terwijl de 17-jarige Britt de rubriek won op Apourti (v. Quinar) volgde de pas 15-jarige Jessie als tweede met Vida Loca (v. Lux).

 

De Duitse Karin Ernsting nestelde zich op de derde plaats met Cosimo (v. Cellestial). De mooie omlopen van Nathalie Slot op Eyecatcher (v. Van Gogh) en Madée Schuttenbeld op Bonheur (v. Riverman) werden met een vierde en vijfde prijs beloond.

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)