Vrijdag: 1.40m Medium Tour finale voor Sander Geerink

Sander Geerink op Bentley N (Numero Uno x Peter Pan)
Sander Geerink op Bentley N (Numero Uno x Peter Pan)

Na de internationale overwinning op woensdagavond had Sander Geerink de smaak te pakken. Vanavond won hij de 1.40m Medium Tour finale om de Löwik Meubelen Prijs met de tienjarige Bentley N (Numero Uno x Peter Pan).

 

In de Winning Round, waarin alle foutloze ruiters (22) mochten terugkomen, moest er hard gereden worden. Jur Vrieling zette al snel druk op de ketel met Acascia (v. Diamant de Semilly) en zou derde worden. Bas van der Aa werd knap tweede op Goldfeyer, achter Sander Geerink.

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)