Donderdag: VDL Stud Prijs in Zweedse handen

Alexandra Eriksson en Pax (v. Nupilot)
Alexandra Eriksson en Pax (v. Nupilot)

Alexandra Eriksson uit Zweden verstoorde het Nederlands feestje in de VDL Stud Prijs voor CSI2* ruiters op 1.35m niveau. Zij voorkwam met Pax (v. Nupilot) dat het een oranje toptien zou gaan worden. De tweede prijs ging naar Kevin Beerse met Heldia (v. Quadrillo).

Bart Haselbekke mocht zich als derde opstellen met Dorus (v. Sam R), voor Sander Geerink op Bentley N (v. Numero Uno) en zijn jongere broer Vincent Geerink op Galou van de Schemmersberg (v. Balou du Rouet).

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)