donderdag: Judith Vetker wint na L-finale ook M-finale

Judith Vetker op Freetown (v. Vigaron)
Judith Vetker op Freetown (v. Vigaron)

De Wierdense Judith Vetker voelt zich als een vis in het water op De Vossenbos. Nadat ze de L-finale al op zak had, won ze vanavond de M-finale met Freetown (v. Vigaro). In deze rubriek om de Ballast en Stagman OG Prijs met 28 finalisten kwamen er zeven terug in de barrage.

 

Gerben Morsink pakte de tweede prijs met Red Cat (v. Carthino Z). Willem Greve had de KWPN-goedgekeurde hengst Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) goed aan het springen en werd met twee nulritten derde. 

 

De topvijf werd aangevuld door Daan van Geel op Cleopatra (v. Cassini I) en Renate Beuving op G.Eleven (v. Emilion).

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)