Donderdag: Pim Mulder en Celina winnen 1.30m

Pim Mulder en Celine (v. Lupicor)
Pim Mulder en Celine (v. Lupicor)

Pim Mulder heeft de tweede internationale rubriek van vandaag gewonnen, de 1.30m Stal het Oosterbrook / Stal van der Ham Prijs. In dit tweefasen speciaal finishte hij met Celine (v. Lupicor) in 33,23 seconden. Met slechts 0,10 seconde verschil werd Bas van der Aa uit Albergen tweede met Davinci (v. Arpeggio).

Wierden werd uitstekend vertegenwoordigd door Kirsten Rikkert, Robert Vos en Britt Wiefferink. Kirsten reed haar 17-jarige good-old Sorrento (v. Kingston) naar de derde prijs,  Robert volgde als vijfde met de achtjarige Dinky Boy (v. Lucky Boy) en Britt werd zesde met Brunetti (v. Briar).

 

De Braziliaan Roberto Girao pakte een vijfde prijs mee op de in Boekelo geboren Believe (v. Padinus), die in bezit is van de bekende Zwitserse springruiter Werner Muff. Deze merrie was in 2009 nog reservekampioen van de driejarige springpaarden tijdens de bekende vrijspringwedstrijd in Saasveld.

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Portia Dahlgren (woensdag, 01 februari 2017 09:22)


    I really like what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure! Keep up the very good works guys I've included you guys to blogroll.

  • #2

    Jada Alejo (zondag, 05 februari 2017 22:16)


    I used to be able to find good information from your content.

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)