Woensdag: Sjaak Sleiderink wint allereerste internationale rubriek

Sjaak Sleiderink, hier met een ander paard
Sjaak Sleiderink, hier met een ander paard

Internationaal Indoor Wierden is begonnen en Sjaak Sleiderink is de eerste internationale winnaar. De ruiter die jarenlang voor Jeroen Dubbeldam werkte, zich als professional even terugtrok om in het bedrijf van zijn vader te werken, zit sinds eind juni weer fulltime in het zadel. De talentvolle ruiter is in dienst van de BWG Stables van de gebroeders Schröder en won vandaag met de KWPN-hengst Dexter R (v.Namelus R), die in mede-eigendom is van Mario Everse.

 

In de 1.35m Stal Robert Vos Prijs, een direct op tijd, finishte Sjaak Sleiderink in 56,01 seconden. Op 0,23 seconde afstand volgde Eric ten Cate op E.Lana (v. Harley VDL), op de voet gevolgd door Jur Vrieling op Acascia (v. Diamant de Semilly). De topvijf werd aangevuld voor Steven Veldhuis met Evalien (v. Ustinov) en rubrieksponsor Robert Vos op Contessa (v. Contendro II).

 

Klik hier voor de uitslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)