Veel nieuwe gezichten op Indoor Wierden

Ruim driehonderd paarden van ruiters en amazones van over de hele wereld bevolken deze week de stallen op manege De Vossenbos in Wierden. Klaar om de strijd aan te gaan tijdens de veertigste editie van Indoor Wierden. Het Puissance springen over een immens hoge muur op vrijdagavond zal weer adembenemend zijn, maar ook de afsluitende Grote Prijs op zaterdagavond.

Foto archieffoto
Foto archieffoto

Raymond Spekenbrink, voorzitter van Indoor Wierden, is verheugd over de animo vanuit de ruiterelite. “We zien heel veel nieuwe gezichten en we hebben diverse nieuwe sponsoren mogen verwelkomen”, vertelt hij. Er zijn niet alleen ruiters uit Rusland, Estland, Turkije en Egypte, ook Argentinië, Brazilië, Colombië, Japan, Nieuw Zeeland en Panama worden vertegenwoordigd.

 

Voor Nederland starten topruiters als Gerco Schröder, Jur Vrieling, Willem Greve, Albert Zoer en Willem Greve, maar ook Wierdenaar Robert Vos die altijd voor de winst gaat. Indoor Wierden biedt voor het tweede jaar op rij twee hoog gedoteerde rankingproeven: de 1.45m Roelofsen Horse Trucks Prijs op donderdagavond vanaf 20.00 uur en de 1.45m NIJWA Grote Prijs op zaterdagavond vanaf 20.00 uur. 

 

Er gaat geen avond voorbij of Indoor Wierden viert haar veertigjarig bestaan met DJ’s of een band. Wie niks wil missen van de Champions League en toch de eerste internationale springrubrieken wil bekijken, kan op woensdagavond een blik werpen op de geplaatste beeldschermen.

 

De toegang is gratis, met uitzondering van vrijdag (10 euro vanaf 17.00 uur). Parkeergeld van donderdag tot en met zaterdag bedraagt 3 euro.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)