40e Indoor Wierden begonnen!

De veertigste editie van Indoor Wierden is vandaag, zaterdag 29 oktober, begonnen met direct winst voor Marjolein Stam, Ruby Marsch en Monica Borger. Zij wonnen de L-parcoursen en mogen zich voorbereiden op de finale op dinsdag 1 november, waarin twintig deelnemers van start gaan.

Het eerste parcours kreeg twee winnaars doordat ze in dezelfde tijd finishten: Marjolijn Stam (foto links) met Eros M (v. Sam R) en Ruby March op Guess  VK (v. Cardento). De derde prijs ging naar Monica Borger op Creedance (v. Tangelo van de Zuuthoeve), die vervolgens het tweede parcours won (foto rechts).

 

Hier ging de tweede prijs naar Bart Oude Engberink op Guco (v. Vigaro). Derde werd Willemijn van Dijken op Couventry (v. Verdi).

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)