Tentoonstelling '40 jaar indoor wierden' geopend

Meer weten over Indoor Wierden en haar 40-jarig bestaan? Tot en met 19 november organiseert de historische kring Wederden een tentoonstelling in Wierden. Vandaag is de expositie '40 jaar Indoor Wierden' geopend door de burgemeester van Wierden, de heer Robben. De tentoonstelling omvat onder andere oude foto's, krantenberichten, posters, prijzen, filmmateriaal, oude parcourschetsen en vraagprogramma’s. Toegang is gratis.

 

Info expositie Indoor Wierden: http://bit.ly/2csHPxe

 

De expositie is in de Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat 2, Wierden.

Bron foto: www.paardenhouderijveltmaat.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)