Menavond Indoor Wierden breidt uit

De derde editie van de internationale menavond op Indoor Wierden belooft nóg meer menspektakel. Naast de tweespan en vierspan paarden komt er op verzoek van de rijders een rubriek vierspan pony’s bij. De menavond verhuist van de vrijdagavond naar zaterdagavond 29 oktober en mag opnieuw rekenen op de wereldtop.

 

Herman ter Harmsel is het aanspreekpunt voor de menners, maar hoeft weinig te lobby’en. De internationale mentop komt graag naar De Vossenbos in Wierden als voorbereiding op het Wereldbekerseizoen. “Dezelfde groep als vorig jaar heeft weer toegezegd te komen. Voor Nederland zijn dat onder andere IJsbrand Chardon (foto), Koos de Ronde, Theo Timmermans en Mark Weusthof”, vertelt Ter Harmsel, die zelf ook in de baan komt. Daniel Schneiders en Michael Brauchle hebben ook al toegezegd.

 

De menavond gaat om 17.00 uur van start met de marathon voor de tweespan paarden, gevolgd door de vierspan pony’s en aansluitend de vierspan paarden.

 

Indoor Wierden vindt van zaterdag 29 oktober tot en met zaterdag 5 november plaats. Via de landelijke springrubrieken wordt er toegewerkt naar het hoogtepunt: het internationaal springconcours van woensdag 2 november tot en met zaterdag 5 november. Het evenement sluit op zaterdagavond af met de Grote Prijs  van Wierden op 1.45m niveau.

 

Foto: FotoDigna.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)