Indoor Wierden in volle gang

[PERSBERICHT] Het springconcours
Indoor Wierden heeft al honderden ruiters voorbij zien trekken, want afgelopen dagen kwamen de landelijke deelnemers aan bod. De finales in de klasse L (1.10m niveau) zijn gisteravond gewonnen door Rianne Dijkers met Visa-Vie (v. Lancaster) en Savanna van den Hof op Anemone's Celebrity (v. Cornado). Vandaag, woensdag, trapt het internationale werk af als de Z-ruiters hun kwalificaties voor de finale op zaterdag verreden hebben. Het aantal internationale deelnemers is meer dan ooit. Er zal flink gestreden worden om de eerste prijzen.

Echte publiekstrekkers zullen de 1.40m Medium Tour finale en de krachtmeting, de Puissance, op vrijdagavond zijn, maar ook de afsluitende Grote Prijs op zaterdagavond om 20.00 uur.

 

De bezoekers tijdens Indoor Wierden worden morgen, donderdag 5 november, om 19.00 uur getrakteerd op een sportief forum waarin het onderwerp 'beslissingen nemen' centraal staat. Drie toonaangevende iconen uit verschillende takken van sport zullen hun licht laten schijnen over dit onderwerp én mooie anekdotes ter tafel te brengen. Te gast zijn voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis, (team)veterinair Jan Greve en schaatser en paardenfokker Henk Angenent.

 

Indoor Wierden heeft topsport op de eerste plaats staan, maar is niet compleet zonder een ruiterbal. Vrijdagavond na afloop van de laatste springrubriek barst het feest los tot in de late uurtjes met de PPM Band uit Enter en DJ G&D Music. Op vrijdagavond na 17.00 uur bedraagt de entree 10 euro. Op alle overige dagen is de toegang gratis.


Foto: www.fotodigna.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Manege de Vossenbos

Bruinehoopsweg 2

7645 BJ  WIERDEN

indoorwierden2020@gmail.com

+31 (0)546-573794 (tel.nr. tijdens concours)